Opis

Kuća

 

house
Prijatan Stara kamena kuća u centru na otoku Murteru

Kuća se nalazi u starom centru mjesta Murtera na otoku Murteru . Ona ima dvije etaže i dvije terase . U prizemlju se nalazi dvorište tipa terasa, kuhinja, dnevni boravak i kupaonica. Stepenice vode iz donje terase na gornju terasu koja ima pogled na more. Sa gornje terase ulazi se na gornji kat koji ima dvije spavaće sobe i WC. Jedna spavaća soba ima bračni krevet, a drugi ima dva kreveta. U prizemlju dnevni boravak ima i kauč koji se može koristiti kao ležaj za dvije dodatne osobe.

Iako je renovirana pokušali smo zadržati tradicionalni stil kuće, koja opet ima sve pogodnosti modernog. Kuhinja ima sve posuđe koje vam može zatrebati, hladnjak, pećnicu, mikrovalnu pećnicu i perilicu posuđa. Kupaonica je prilično prostranom s kadom i perilicom rublja. Kuća također ima klima uređaj, veliki LCD TV sa MaxTV-om i besplatan bežićni internet Wi-Fi.

around

Sredina

  • Lokacijakuće je prekrasna za opuštajući odmor u jednom od najljepših područja na hrvatskoj obali.Mjesto je lijepo, možete samo odšetati do svih restorana, kafića, trgovine, pekare i tržnice ispunjene lokalnim proizvodima. Šljunčana plaža je 400 m udaljena, što je odličan izbor za obitelji s malom djecom. Otok ima nekoliko iznimnih plaža koje su poznate po svojoj ljepoti i sve su udaljene unutar od 5 do 10 minuta vožnje. Također možete iznajmiti brod ili otići na izlet u obližnji Nacionalni park Kornati koji je arhipelag od 170 uglavnom nenaseljenih otočića okruženih najjasniji, najplavijih mora možete zamisliti!
  • Okruženje Što se tiče dolaska u mjesto, Murter je otok, ali je povezan s kopna s mostom koji je besplatan, tako da nema prometne probleme i zastoje koji se obično javljaju s trajektima. Važno je znati da tijekom ljeta svaki dan od 9 do 09:30 i 17:00-17:30 most otvara kao bi prošli veći brodovi, tako da auto promet je zatvoren tijekom toga perioda.Najbliža zračna luka je u Zadru, 68 km udaljena. Naša kuća nalazi se u povijesnom dijelu naselja, nema parking neposredno ispred njega, ali postoji veliki javni parking se nalazi 200 m, 2 minute hoda. Vi ćete dobiti parkirnu kartu izdanu na svoju registracijsku oznaku automobila besplatno.
  • Točke interesa Murter je najveće mjesto na otoku istog imena, koji ima najveći broj otoka u svom sastavu (preko 170), s velikim brojem pjeskovitih plaža na svojim obalama (Čigrađa, Slanica, Podvrške …), kao i velikim brojem zanimljivih odredišta u svom susjedstvu (nacionalni parkovi: Kornati, Paklenica i Krka; parkovi prirode Telašćica i Vransko jezero, gradovima Zadru, Šibeniku i Splitu).
    Specijalizirani restorani i gostionice nude obilje gastronomskih specijaliteta. Ostaci rimskih građevina, kao i ostaci antičkog naselja Colentum, može se naći u podnožju uzvisine Gradine, u uvali Hramina i drugdje.

Gallery

around2